Forsinket fly?

Vi tar vare på deg. Nå får du gratis lounge inkludert i reiseforsikringen.

Nå er tjenesten SmartDelay+ inkludert i reiseforsikringen til Frende. Den gir deg tilgang til lounge på flyplassen om flyet ditt er forsinket over en time. Alt du trenger å gjøre er å huske på å registrere reisen din minst to timer før avgang.

Har du allerede booket en flytur, kan du registrere reisen med en gang, det tar bare fem minutter!

Slik fungerer SmartDelay+

Visste du at hver femte flyvning er forsinket? Med SmartDelay+ kan du få tilgang til loungeområdet på flyplassen, uansett hvor du er i verden. Er flyet minst en time forsinket, kan du, og inntil fire andre i reisefølget, slappe av i loungeområdet med gratis mat og drikke. QR-kode med loungekuponger blir automatisk sendt til den som registrerte reisen ved forsinkelse.

Hvis flyplassen ikke har en lounge, får du og reisefølget ditt en utbetaling på 40 euro per person istedenfor. Utbetalingen skjer direkte gjennom tjenesten Paypal, og blir overført til den som registrerte reisen.

Kom i gang nå
Klar for å bruke reisenyheten? Logg deg på Min side eller Min bedrift og hent kodeordet du trenger for å bruke SmartDelay+. Koden finner du inne på reiseforsikringen din. Derfra følger du en link til å registrere reisen direkte hos SmartDelay+.

Har du allerede koden klar? Da går du til SmartDelay+ sin registreringsside her. Fyll inn detaljene om reisen. Husk å inkludere både tur, retur og mellomlandinger. Du kan registrere inntil fire flyvninger på samme reise for deg selv og inntil fire medreisende.

Husk to-timersregelen!

  • Du må ha registrert reisen minst to timer før avgang for å få loungekuponger

Andre betingelser for tjenesten:

  • Gjelder for innenlands- og utenlandsflyvninger. NB: Enkelte charterselskaper er ikke med i ordningen
  • Hvis flyet ikke er registrert i sporingssystemet SmartDelay+ bruker, er tjenesten utilgjengelig
  • Tjenesten gjelder ikke flyvninger som blir kansellert

Trenger du hjelp til å kreve kompensasjon?

Med tjenesten til SmartDelay+ kan du også få hjelp til å kreve kompensasjonen du har krav på fra flyselskapet ditt etter forsinkelse eller kansellering. Tjenesten heter AirHelp. Les mer om den når du registrerer reisen hos SmartDelay+. Hvis du vil bruke AirHelp, kan du huke av for dette når du registrerer reisen din.

Du kan også sjekke om du har krav på kompensasjon på AirHelp sine hjemmesider.