Person som skriver på pc

Din mening er viktig for oss

Årets kundeundersøkelse er i gang.

Vi verdsetter ditt kundeforhold, og ønsker å sikre at vi kontinuerlig forbedrer våre tjenester for å møte dine behov best mulig. Derfor har vi engasjert Barcode Intelligence AS (Norsk Kundebarometer) og Norstat til å gjennomføre en kundeundersøkelse for oss.

Et utvalg av våre kunder vil få tilsendt en e-post om årets kundetilfredshetsundersøkelse, som gir dem muligheten til å dele sine tanker og meninger med oss. Det er helt frivillig å delta på denne - men vi håper at du kan bruke noen minutter på å gi oss en tilbakemelding.

 

Hva du kan forvente

E-posten vil komme fra Norstat med en invitasjon, og en sikker lenke til selve kundeundersøkelsen. Denne e-posten inneholder detaljene om undersøkelsen og hvordan du kan delta. Det er ingen sensitive opplysninger som blir spurt etter og som du må legge inn - du skal kun svare på de spørsmålene som stilles i undersøkelsen.

Du kan besvare undersøkelsen på alle enheter: PC/Mac, nettbrett eller mobiltelefon.

Tidsestimat: Det tar typisk 6-8 minutter.

 

Ditt bidrag er verdifullt

Dine tilbakemeldinger er svært viktige for oss. Ved å gi oss ditt ærlige svar, er du med i trekningen av et gavekort til en verdi av kr 1000,-. Trekningen vil ikke gå på bekostning av din anonymitet. Det er et vilkårlig uttrekk fra bankens kunderegister som vil få kundeundersøkelsen.

 

Anonymitet

Vi forstår viktigheten av personvern og ønsker å forsikre deg om at denne undersøkelsen er 100% anonym. Det betyr at vi ikke kan identifisere hvem som har svart eller hva hver enkelt har svart. Analysen av resultatene vil bli gjennomført av Barcode Intelligence AS, et uavhengig analysefirma.

 

Takk for at du tar deg tid til å svare! 💛


Med vennlig hilsen,

stbank