uføreforsikring

Vi samarbeider med Frende Forsikring!

Det er viktig at du og dine er riktig forsikret. Det får du gjennom oss og de gode produktene fra Frende.

Forsikring er et viktig satsningsområde for oss

Vi har 12 veldig kompetente forsikringsrådgivere og disse har solgt og vil fortsette å jobbe med forsikringsprodukter framover. Derfor skal vi selvsagt hjelpe deg med forsikringer, også i fremtiden. Det gjør vi ved nå å tilby forsikringsprodukter fra Frende Forsikring.

Det er viktig å sikre deg og dine dersom noe skulle skje. Det er en trygghet for både deg og oss å vite at du har de forsikringene du trenger. Ta kontakt med oss dersom du ønsker en gjennomgang av forsikringene dine og dine forsikringsbehov.

Jeg ønsker en gjennomgang på mitt forsikringsbehov

Gå til Frendes nettbutikk

Spørsmål om forsikring ?

Hvordan får jeg forsikringene mine over til Frende?
Hvis du tar kontakt med en av våre rådgivere skal vi for det første ta en god gjennomgang med deg om dine forsikringsbehov og deretter hjelpe deg med det praktiske som gjør at du fortsatt kan ha dine forsikringer hos Stadsbygd Sparebank.
Kan dere hjelpe meg med mine forsikring som jeg har i Eika Forsikring?
Etter 25. oktober har vi i stbank ikke tilgang til dine forsikringer i Eika Forsikring. Vi har dessverre ikke mulighet til å hjelpe deg så lenge du har forsikringene dine der.
Ønsker du fortsatt å ha alt samlet på ett sted, skal vi selvfølgelig hjelpe deg med å få til det praktiske rundt dette.
Vil stbank ta kontakt med meg om forsikring?
Rådgiverne i banken kontakter alle våre bankkunder fortløpende. Vi har mange kunder, så det kan ta litt tid før vi rekker å være i kontakt med dere alle.
Ønsker du å ha dine forsikringer hos oss i stbank? Ikke nøl med å ta kontakt, så tar vi en gjennomgang på dine forsikringsbehov og ordner det praktiske - alt samlet på ett sted!
Hva skjer med mine forsikringer i Eika?

Dine forsikringer vil fortsatt ligge hos Eika Forsikring så lenge du selv ikke gjør noe med dette. Vi vil ikke ha tilgang til å verken se på dine forsikringer eller kunne hjelpe deg med disse etter 25. oktober.

Har du forsikringsspørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du lurer på noe vedrørende forsikringer - vi er mange forsikringsrådgivere her som er klar til å hjelpe deg !