Per Arne, Kine og Malin

Bank + megler = sant

Kjøp og salg av bolig er en av de mest betydningsfulle hendelsene i livet for mange. Det er en prosess som kan være både spennende og utfordrende. Hos oss i stbank er det viktig at du som kunde har en god opplevelse når du skal gjennomføre kanskje en av dine største investeringer i livet. Vi ønsker at det skal være så smidig og trygt som mulig for deg som kunde, og derfor har vi et tett samarbeid med eiendomsmeglerne Kine Nesset Kristiansen, Kathrine Birkeland og Marius Kvernberg fra Nylander & Partners.

Dette nære samarbeidet mellom bank og megler gir deg som kunde alt du trenger i prosessen ved kjøp eller salg av bolig – alt på ett sted. Vi tilbyr grundig økonomisk gjennomgang med en av våre rådgivere i banken, samt gode råd og hjelp fra meglere når du skal selge eller kjøpe bolig.

 

Les mer om Nylander &Partners

 

Bli kjent med våre meglere

Kine Nesset Kristiansen

Kine Nesset Kristiansen samarbeider med stbank i markedsområdene Fosen og Trondheim. Med erfaring i eiendomsbransjen siden 2017, bringer Kine med seg en unik kombinasjon av lidenskap, ekspertise og et skarpt øye for detaljer. Kine er oppvokst i Råkvåg, noe som har gitt henne et godt innblikk i Fosens særegenheter og attraksjoner. Nå retter hun sitt fokus enda mer mot Fosen-markedet, samtidig som hun opprettholder sin tilstedeværelse i Trondheim.

Du finner Kine fast ukentlig på våre lokaler i Rissa og på Nylander &Partners sin avdeling på Lilleby i Trondheim.

Kathrine Birkeland

Kathrine Birkeland samarbeider med stbank i Trondheim. Hun har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2019, og holder nå til på Nylander &Partners sin avdeling på Lilleby i Trondheim. Her har hun også selv valg å bosette seg i 2019, og trives fortsatt like godt.

For Kathrine er det viktig å legge inn det lille ekstra for sine kunder. Med en dedikert tilnærming, tilpasset slagplan og ekstra innsats i forberedelsene, visningene og budoppfølgingen, sørger hun for at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene.

Marius Kvernberg

Marius Kvernberg samarbeider med stbank i Trondheim og holder til daglig til på Nylander &Partners sin avdeling på Lilleby. Han har vært aktiv i eiendomsbransjen siden 2018, og har en solid bakgrunn med alt fra nyprosjekterte leiligheter til bruktboliger, hytter og tomter. Med sin allsidige kompetanse er han klar for å takle ethvert oppdrag, uansett størrelse.

Marius er født og oppvokst på sørsiden, og for tiden bor han på Tiller. Han har et spesielt fokus på Trondheim Øst, med områder som Lade, Lademoen og Møllenberg. Men han tar gjerne oppdrag over hele byen. Han har sterke lokalkunnskaper og har som hovedmål å oppnå høyest mulig pris for din bolig i dagens marked. Ingen oppdrag er for store eller små for Marius – han selger med glede eiendommer overalt.