Mobil- og nettbank

Fra 18. oktober må alle våre kunder med mobilbank oppdatere appen. Har du automatisk oppdatering trenger du ikke foreta deg noe. Mobilbanken har et litt annerledes utseende, mens nettbanken har svært få endringer. Finner du ikke svar på spørsmålet ditt nedenfor, kontakter du vårt kundesenter.

Spørsmål og svar om mobilbank

Hvorfor ser mobilbanken annerledes ut?
Fordi vi fornyer oss har vi fått nytt design i mobilbanken. De viktigste funksjonene er fortsatt tilgjengelige. Kontakt oss hvis du har noen spørsmål. 
Hvordan kan jeg bestille nytt kort i mobilbanken?
Nytt kort bestiller du via sikker melding i mobilbanken, under "Kontakt" og "Meldinger". Du kan også kontakte vårt døgnåpne kundesenter på 73855000.
NYHET! Forbruksoversikt i mobilbanken

En ny funksjon i mobilbanken er muligheten til å se din forbruksoversikt på kontoene dine. Du ser den nederst på hovedmenyen "Oversikt", klikk på linjen "Vis forbruksoversikt". 

Her kan du velge en eller flere kontoer. Og du kan også velge over hvilken periode du ønsker å se forbruksoversikten.

Hvor ser jeg forsikringene jeg i dag har i EIKA Forsikring?

For å se dine EIKA Forsikringer, må du logge deg inn på www.eika.no med BankID. 

Som du kanskje vet er Frende Forsikring nå vår nye leverandør på det området, ta gjerne kontakt med oss så tar vi gjerne en gjennomgang av ditt forsikringsbehov. 

Hvor finner jeg IBAN-nummeret til kontoen min?
Ved å klikke på konto og kontobetingelser ser du ditt IBAN nummer. 
Hvor ser jeg saldo og bevegelser på mitt EIKA kredittkort?

Last ned appen "Mitt kort" på mobilen - her vil du få all informasjon og funksjonalitet om kredittkortet.

Her finner du link til appen enten du har iPhone- eller Android-telefon.

Hvordan kan jeg opprette en ny konto i mobilbanken?
For å opprette en ny konto, må du sende oss en sikker melding via "Kontakt" og "Meldinger" i mobilbanken. Da er dine personopplysninger godt ivaretatt. 
Hvor finner jeg PIN-koden til kortet mitt?
For å se PIN koden din må du logge inn i nettbanken på ww.stbank.no.
Hvor ser jeg mine spareavtaler i EIKA Kapitalforvaltning?

For å se dine fond og aksjer gjennom EIKA Kapitalforvaltning, må du logge deg inn på www.eika.no med BankID,  eller bruke appen Smartspar.

Vi har nå en ny leverandør rundt sparing i fond og aksjehandel - Norne Securites. Kontakt oss gjerne hvis du ønsker å flytte din sparing og da ha alt samlet på ett sted - her i banken.

Hvordan kan jeg sperre kortet mitt i mobilbanken?
Ønsker du å sperre kort, går du til "Kortoversikt" under hovedmenyen "Oversikt" og velger kortet du ønsker å sperre. Når du får opp kortet på en egen side har du valget "Sperr kort" helt nederst på denne siden.
Hvor finner jeg straksbetaling?
Straksbetaling finner du under hovedmenyen "Betaling". Trykk så "Send penger". Straksbetaling er en konto til konto betaling, hvor mottaker får pengene umiddelbart.

Spørsmål og svar om nettbank

Kan jeg bestille nytt bankkort i nettbanken?

Helt nytt kort bestiller du via sikker melding under «Post» og «Meldinger til banken». Under menyen helt til høyre for teksten "Meldinger til banken" har du valget "+ Ny melding". Dette er en sikker kanal til Stadsbygd Sparebank der evt. personopplysninger er sikret. Du kan både skrive fritekst og legge ved filvedlegg her.

Om kortet ditt ikke er sperret eller helt nytt, men bare litt slitt så kan du rebestille det selv ved å gå inn på kortet under kortoversikten i nettbanken og så velge "Rebestill kort". 

Hvor ser jeg min Eika- forsikringer?

Dine Eika-forsikringer ser du ved å logge deg inn på www.eika.no med BankID.                    

Som du kanskje vet er Frende Forsikring nå vår nye leverandør på det området, ta gjerne kontakt med oss så tar vi gjerne en gjennomgang av ditt forsikringsbehov.

NYHET! Forbruksoversikt i nettbanken

En ny funksjon i nettbanken er muligheten til å se din forbruksoversikt på kontoene dine. Du finner denne ved å gå på menyvalget "Kontoer" og så velge "Forbruksoversikt" som ligger nederst i denne menyen. 

Her kan du velge en eller flere kontoer. Og du kan også velge over hvilken periode du ønsker å se forbruksoversikten.

Hvor ser jeg saldo og bevegelser og mitt EIKA kredittkort?

Gå inn på siden www.lbkredittkort.no og logge deg inn med BankID for å få oversikt over kredittkortet ditt.

Og du bør også laste ned appen "Mitt kort" på mobilen - her vil du få all informasjon og funksjonalitet om kredittkortet.

Her finner du link til appen enten du har iPhone- eller Android-telefon.

Hvordan kan jeg åpne et sperret kort?
Dette kan du selv gjøre i nettbanken, under "Kortoversikt" og ved å velge det aktuelle kortet. Eller du kan ringe oss på 73855000
Hvordan kan jeg opprette en ny konto i nettbanken?
For å opprette en ny konto, må du sende oss en sikker melding via nettbank (eller mobilbank). Du finner sikker melding under "Post" og "Meldinger til banken". Da er dine personopplysninger godt ivaretatt. Her kan du legge inn både tekst og du kan legge ved filvedlegg i saken.
Hvor finner jeg PIN-koden til kortet mitt?
PIN-koden henter du under menyen "Kort" og deretter velger «Hent PIN».
Hvor ser jeg sparingen min i Eika Kapitalforvaltning?

For å se dine fond og aksjer gjennom Eika Kapitalforvaltning, må du logge deg inn på www.eika.no med BankID.

Vi har nå en ny leverandør rundt sparing i fond og aksjehandel - Norne Securites. Kontakt oss gjerne hvis du ønsker å flytte din sparing og da ha alt samlet på ett sted - her i banken.

Hvordan kan jeg sperre kortet mitt i nettbanken?
Ønsker du å sperre kort, går du til "Kort" i hovedmenyen og velger "Kort" der igjen for å få opp kortoversikten. Så velger du det kortet du ønsker å sperre og klikker på knappen "Sperr kort". Du kan også sperre kort inne i mobilbanken.