Støtt prosjektet til Stadsbygd Samfunnshus

Drømmebanken

Har dere en drøm eller en god idé - men mangler litt penger til å realisere? Stadsbygd Samfunnshus har behov for støtte til å utføre nødvendig oppussing - nå er fokus på skifte av bordkledning og vinduer. De har lagt ut prosjektet sitt og med "Drømmebanken" håper de nå å få litt hjelp fra dere (folkefinansiering) for å komme i mål med denne oppussingen av bygdas "storstue".

Hva er Drømmebanken?

Drømmebanken er et nettbasert verktøy som vi har investert i for nettopp å hjelpe de som har gode prosjekter men kanskje mangler penger. Selv om vi som lokalbank gir over 2 millioner kroner tilbake til lokalsamfunnet hvert år - kan vi ikke bestandig si ja til prosjekter. 

Derfor har vi Drømmebanken som kan gjøre det litt enklere for de som trenger penger. Drømmebanken gir ingen inntekt til stbank, det er kun en liten prosent som prosjekteier blir belastet til de som driver med Drømmebanken (Bidra.no) for oss. 


Hvordan lykkes med et prosjekt på drømmebanken?

Skal man lykkes - er det svært viktig at prosjektet når folket i lokalsamfunnet. Spre det i sosiale medier, det er det enkleste og beste. Blir ikke prosjektet synlig - er det heller ingen som kommer til å støtte prosjektet.

Bruker dere Drømmebanken som hjelpemiddel (og samtidig er kunde) kan også vi som lokalbank hjelpe til å synliggjøre det på våre sosiale medier/hjemmeside hvis ønskelig. 


Hvordan kommer dere i gang?

1. Den som er prosjekteier må ha BankID

2. Finn ut hvordan du ønsker å legge opp prosjektet, finn fine bilder eller video - og kladd en tekst. 

3. Gå inn på Drømmebanken og trykk "Start prosjekt". 

4. Når et prosjekt er laget, vil vi i banken få en epost - hvor vi godkjenner prosjektet. Vi godkjenner nemlig ikke innsamlinger til fødselsdager, jubileum, utdrikningslag etc. 

5. Etter at prosjektet er publisert - er det bare å spre det i sosiale medier og andre steder. Lykke til! 


Gå til Drømmebanken.no